Norsk Hardingfelefond AS har fått egen hjemmeside. På www.norskhardingfelefond.no kan du lese om fondet, se bilder av instrumentene og lese litt om dem som er tildelt hardingfeler fra fondet. 
Martine Kraft (tidl. Lund Hoel) ble i år tildelt et instrument fra Norsk Hardingfelefond AS. I disse dager er hun aktuell med plateutgivelse og et barnebokprosjekt. I forbindelse med lanseringen av boken "Toner fra et fossefall" og albumet "Fragile Mind" at ble hun intervjuet i Morgennytt på NRK mandag denne uken. 

Martine regnes som en av Norges dyktigste hardingfelespillere og har turnert verden rundt med sin egenkomponerte musikk. Vi håper hun blir fornøyd med sitt nye instrument og ønsker lykke til videre. 

Klippet kan du se her


Grunnet sykdom kommer vi dessverre ikke til å dukke opp på Landskappleiken på Røros. Vår flotte stand blir således ikke å finne der i år. 

Verkstedet og butikken i Vågå holder imidlertid åpent som vanlig. Har du en fiolin som trenger en sjekk eller bue som skulle vært omhåret er det bare å ta kontakt. 
En kunde har vært uheldig og knekt halsen på celloen sin. I dette tilfellet var det nødvendig å bytte ut halsen med en ny. Dette er en meget komplisert reparasjon som krever stor presisjon 


IMG 0427      Photo 10.04.13 15 53 17   


Hun vil få perlemorpryd på kysen og blå-sort farge i lakken. Hun er foreløpig både blind og døv, og du skal ikke se bort fra at hun er av huldrefolket... For sikkerhets skyld døper jeg henne Maria...

(Modellen er skjært ut etter originalen laget av Einar Bergnord 1930)

Kvinneansikt2