butikk

 

Butikken:
Vi fører til enhver tid et stort utvalg av instrumenter for studenter, musikkskoleelever og profesjonelle. 
Import og salg av strykeinstrumenter og rekvisita. Også kommisjonssalg av gamle instrumenter.


Hvorfor kjøpe instument hos fagmannen?
En fiolinmakermester med mange års erfaring og yrkesstolthet gir deg sikkerhet, kvalitet og fagkunnskap.
Alle instrumentene som selges av oss blir kontrollert og justert individuelt, til beste spillbarhet og med individuelt utvalgte strenger. NB! Se opp for såkalte "seriøse fele-entusiaster" og useriøse nettselgere.

Prøvespilling av instrument:
Vi anbefaler at du prøvespiller instrumentet du vurderer å kjøpe. For dem som ikke bor i nærheten, eller har mulighet til å komme å prøve i vårt verksted, så tilbyr vi prøveforsendelse av fioliner og buer. Dette er gratis bortsett fra fraktkostnadene (Norgespakke kr. 140,-) Ta kontakt  dersom du ønsker en prøveforsendelse, eller om det er noe annet du ønsker å spørre om.

Håndbygde fioliner, bratsjer og hardingfeler:

Hvert enkelt av mine instrumenter er helt igjennom håndlaget og basert på de gamle italienske mestrenes idé og arbeidsmetode. Jeg etterstreber den varme, bærende og overtonerike tonekvaliteten som vi assosierer med de gamle italienske instrumentene. Som motvekt til vår tids masseproduksjon, og respekten for de gamle mestrenes arbeide og yrkesstolthet, kreves det at det også i dag skapes instrumenter som preges av håndverksmessig nøyaktiget og yrkesstolthet.

Reparasjon av alle typer strykeinstrumenter
Se verksted